Oslavy prvního vzletu ing. Jana Kašpara

25.05.2010 15:44

Přátelé, modeláři!

Náš klub byl městem Pardubice požádán, zda bychom na oslavách prvního vletu ing. Jana Kašpara nevystavili naše modely. Jde o akci, o které se již na jedné ze zimních schůzí klubu zmiňoval Pavel Dvořák.

Jedná se o statické ukázky letadel, maximálně o spuštění motoru pro pobavení kolemjdoucích. Podle počasí možná i nějaké létání s malými vrtulníčky nebo park-flyery.  Letové ukázky organizují kluci z prodejny RCM.

Vystavovat budeme ve dvou dnech:

    1. V úterý 1.6.2010 na Pernštýnském náměstí  od 14 hod.. Nám vyhrazený prostor je zde. Vjezd máme povolen z ulice Pernštýnská.
    2. Ve středu 2.6.2010 v 10 hod. v Tyršových sadech. Nám vyhrazený výstavní prostor je zde. Vjezd do parku máme povolen ze strany bývalé benzinové pumpy (zdymadla). 

Kdož se chystáte na této akci reprezentovat náš klub jako vystavující, pošlete prosím do pátku 28.5.2010 na adresu prodejna@rcm.cz vaše jméno (to pro evidenci) a něco málo o vystavovaném modelu. Petr Jícha se uvolil, že přes následující víkend vytiskne jednotné popisy vystavených modelů.

Pokud možno, model popište dle uvedeného vzoru:

Název modelu: Katana S
Výrobce: Krill Aircraft (Česká republika)
Rozpětí: 2,6 m
Délka: 2,5 m
Hmotnost: 13 kg
Pohon: benzínový spalovací motor 100 cm3 - DA 100
Popis: Rádiem řízená polomaketa italského akrobatického letounu z počátku 90. let.

Organizační výbor všem, kteří tuto akci svou účastí podpoří, již nyní mnohonásobně děkuje, uděluje pochvalu a co hlavně, všichni zúčastnění budou vystaveni na desce cti!

Oficiální pozvánka zde.

Zpět