Celoklubové polétání 2008 - ZRUŠENO

19.06.2008 14:40

Kolegové letci a modeláři!

Na dny 27. odpoledne 28. a 29. června, tedy na příští víkend plánujeme celoklubové polétání na našem letišti v Rokytně s posezením u piva a ohně (ne z trosek modelů, ale na opečení buřtů a toho co si kdo přinese). Nutně potřebuji, pro  organizaci celé akce a nákup sudového piva od vás v co možná nejkratší době znát odpověď na tyto otázky:
 
1) účast ANO - NE, kolik osob,
2) předpokládaná spotřeba piva v průběhu celé akce, množství uveďte v litrech
3) zda přivezete a v jakém množství dřevo na táborák
4) zda pan Rojka vezme s sebou stan-altán na "Pivní centrum" a zda mi bude chtít pomoci v pátek odpoledne s naložením a přepravou na letiště
5) zda si kdo bude brát gril na dřevěné uhlí (případně byl-li by někdo z větším autem a vzal ode mne můj gril plynový tak aby se dal převést na stojato)
 
DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ!!!  Pitnou i užitkovou vodu pro osobní spotřebu je nutno, aby si vzal každý sám a je nutno vzít s sebou i užitkovou vodu pro hašení ohně každý dle svých možností. V neposlední řadě je nutné, aby jste si vzali vlastní půllitr či jinou větší nádobu na pivo, točit se bude "PERNŠTEJN" desítka nebo jedenáctka. Pro volbu stupňů piva můžete také hlasovat.
 
DALŠÍ DŮLEŽITÁ PROSBA: Prosím všechny aby kontaktovali naše modeláře o kterých vědí, že nemají  přístup na internet a E-mail.
 
Všechny Vás zdravím, přeji vám jen samé krásné dny a těším se na setkání na našem letišti.
 
Pavel Dvořák
email: dvorak.pav1@centrum.cz
mobil: 728 192 606

Zpět